Rólunk

Választ adunk ügyfeleink HR, termelésszervezési és biztonságtechnikai igényeire

 

Számunkra minden egyes igény szakmai kihívás és feladat

Igényfeléméréskor nagyvállalati biztonságtechnikai, HR és termeléslogisztikai tapasztalatunkra támaszkodunk.

Hardver - Biztonságtechnika

Cégünk a biztonságtechnika területén kezdte meg működését. Megoldásaink kiterjednek a helyszínfelmérésre épülő egyedi rendszerjavaslatok kidolgozására és kész vállalati tervek kivitelezésére is. Biztonságtechnikai projekt keretében hoztuk létre első szoftvermegoldásunkat, majd a folyamatosan felmerülő igények alapján kidolgoztuk a HR és termeléslogisztikát is támogató szoftvercsaládunkat az ease++-t.

Bármilyen beléptetőrendszer adatgyűjtését saját, egyedi funkciókkal bővíthető, szoftveres adatfeldolgozással tudjuk támogatni.

Szoftver

HR digitalizációt és hatékonyságnövelést támogató szoftverrendszerünket úgy dolgoztuk ki, hogy a meglévő funkciókat egyedi megoldásokká lehessen alakítani, így a belső vállalati folyamatok leképezhetővé és optimalizálhatóvá válnak. A szoftvermetodika fejlesztéséhez HR, üzelfejlesztési szakértőink, valamint nagyvállalati IT tolmácsunk és GDPR szakemberünk is hozzájárul.

Integrálhatóság

Szoftveres és hardveres megoldásaink egymással, illetve számos vállalatirányítási és biztonságtechnikai rendszerrel integrálhatóak.

1990 óta formálunk igényeket megoldásokká

Tiszteljük céges alapelveinket

Értékeink

Jókedv
Innováció
Értékteremtés

Víziónk

A legmegfelelőbb szoftveres megoldások biztosítása ügyfeleink számára, a dolgozói hatékonyságnövelés és a kék galléros állomány digitalizációjának érdekében.

Missziónk

Ügyfeleinkkel együtt gondolkodva szerethető szoftvertechnológiákat és digitális megoldásokat hozunk létre. Minimális ökológiai lábnyommal –működésileg és üzletileg is – jövőállóvá tesszük partnereink szervezeteit. Mindezeket a munkatársaink jólétének, fejlődési- és karrierlehetőségének szem előtt tartásával érjük el.

Hiszünk a kapcsolatépítésben lokálisan és globálisan

Amire büszkék vagyunk:

Tagságaink

Tanúsítványaink

Certop 9001
Certop 27001
AAA

Elismeréseink

Megbízható munkaadó

Szeretnénk Önnek is segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatára szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni.

Kapcsolat